tiistai 5. elokuuta 2008

Tyttöjen päivä

Heräsin taas myöhään. Mielessäni pyörivät ajatukset ovat tehneet minut levottomaksi. Harmittaa. Olenhan aamu-ihminen ja olin suunnitellut päivälle kaikenlaista. Kunhan herään, haen kaupasta leivontatarpeita. Kädet jauhoisina ja suklaisina, avaan Isabelille oven. Tyttöjen ostosretki voi pian alkaa.

Sujautan pussin laukkuuni, ennen kuin astun ovesta ulos. Katoamme kaupasta Isabelin kanssa kikatellen kuin pikkutytöt. Tiskin takana seisonut asiallisen vitsikäs mies on auliisti esitellyt meille suosituimpia leikkikalujaan, nuori lesbopari harkitsi pitkään ja hartaasti, ja nuori herra yritti turhaan piilotella ostostaan selkänsä takana. Lähtiessämme laukuissamme on jotain isoa, pinkkiä ja värisevää; Isabel tapaa seuraavana päivänä herran, joka nauttii naisten tyydyttämisestä. Itselleni sen ostin vain silkasta mielenkiinnosta...

Suuntaamme keskustaan vaateostoksille. Mietin, miltä minun pitäisi näyttää tapaamisillani, sillä jostain syystä en halua paljastaa itseäni, tehdä itseäni vahingoittuvaksi, haluan säilyttää jotain itsestäni itselläni. Etsin käsiini eri asuja, pitsisiä alusvaatteita ja korkokenkiä.

Roolileikit ovat sopineet minulle pienestä pitäen. Rakastin naamiaisia ja näytelmiä, tanssiesityksiä ja kuvauksia, joissa huuliin laitettiin vain hennosti punaa, hiukset kiharrettiin ja sai käyttää muodikkaita vaatteita, joihin minulla ei koskaan ollut varaa. Lempinimeni ovat vaihtuneet lapsellisen leikkisistä varsin seksistisiksi vuosien mittaan, vaikka en itse nähnyt käytöksessäni tai ulkonäössäni mitään seksikästä, päin vastoin.

Kellon lähestyessä yhdeksää, kädessäni on vain pari stay up-sukkia, hipstersit ja stringit.

"Haluutsä tulla meille yöks?", Isabel kysyy.

"Ai henkiseks tueks? Tottakai", vastaan.

Ostamme vielä itsellemme kasvonaamiot ja hieman purtavaa.

Hulluttelemme naamioilleamme yöpuvuissamme ja lakkailemme kynsiämme samalla kun sovimme tapaamisia Varakkaiden Herrasmiesten kanssa sähköpostitse. Olemme yhteydessä maailmankaikkeuteen ja alitajuntaamme tarot-korttien avulla ja avaamme ikkunan tulevaisuuteemme. Olen jättämässä menneisyyteni kahlitsevat ja rajoittavat ajatusmallit. Osuvaa.

Ei kommentteja: